(video) Auto Shanghai 2019: Premieră mondială – Noul MINI Clubman facelift

Cu un design modificat cu precizie, o selecţie extinsă de dotări şi cea mai nouă tehnologie de operare şi conectivitate, noul MINI Clubman facelift s-a prezentat la Salonul Auto de la Shanghai ca un individualist elegant în segmentul compact premium.

Prin combinarea plăcerii condusului specifică MINI cu o versatilitate potrivită atât pentru condusul zilnic, cât şi pentru călătoriile lungi, modelul cu cinci locuri vine cu un plus de charismă prin accentele noi pentru exterior şi interior.

Foto: autoblog.md

Cele mai noi actualizări din gama de servicii digitale MINI Connected subliniază caracterul progresist şi orientat spre lifestyle al noului MINI Clubman facelift. Totodată, completările atractive ale programului de dotări opţionale şi accesorii MINI originale oferă noi posibilităţi de personalizare.

Designul caroseriei automobilului este acum mai elegant, individual şi exclusiv. Proporţiile distinctive sunt rezultatul unei caroserii modelate în stilul sportiv şi îngust specific MINI, al unei linii a acoperişului extinsă dinamic şi al unui spate drept. Află ce a mai primit nou modelul din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub