Tinerii cercetători de la USM au fost premiați la „Cadet INOVA’19”, Sibiu

Cadet-Inova_19

Tinerii cercetători din cadrul Universităţii de Stat din Moldova au participat, în perioada 11-13 aprilie 2019, la cea de-a IV-a ediție a Salonului Internaţional al Inovării şi Cercetării Ştiinţifice Studenţeşti – „Cadet INOVA’19”.

Evenimentul este organizat de Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Sibiu, România. În rezultatul jurizării, elaborările ştiinţifice ale studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la USM au fost înalt apreciate: DIPLOMA DE EXCELENŢĂ şi MEDALIA DE AUR, oferită de către Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Republica Moldova, două MEDALII DE BRONZ din partea Salonului „Cadet INOVA’19”, DIPLOMA şi MEDALIA EUROINVENT, oferită de către FORUMUL INVENTATORILOR ROMÂNI, precum şi DIPLOMA de ONOARE a Salonului “Cadet INOVA’19”.

Profesorul universitar, domnul Gh. Căpăţână, a susţinut în fața participanților o prelegere invitată. Pentru contribuţia deosebită adusă, în calitate de membru al Juriului Internaţional, profesor cu prelegere invitată, membru al Bordului Editorial şi membru al Comitetului Ştiinţific, la organizarea Salonului Internaţional al Inovării şi Cercetării Ştiinţifice Studenţeşti “Cadet INOVA’19”, domnul prof. Gh. Căpăţână a fost premiat cu Diploma de Excelenţă cu Menţiune Specială “Cadet INOVA’19”.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente