Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 17 aprilie, o zi de miercuri cu cer noros

pexels-photo-2055225
Foto: Helena Lopes

O zi de miercuri în care norii acoperă soarele, iar ploaia reînvie natura nu trebuie petrecută între patru pereți. Ieși afară, umple-ți plămânii cu aer proaspăt, de după ploaie, de primăvară și colorează-ți ziua. Dacă încă nu te-ai decis unde ai putea merge, #diez îți recomandă o serie de evenimente frumoase.

# JAZZ’n Chisinau International Festival | Ediție VII

No photo description available.

JAZZ’n Chisinau International Festival te așteaptă la o nouă ediție cu atitudine, transpusă într-o manieră originală, pentru că este vorba despre o plimbare muzicală pe acorduri de Jazz. Vino sa iei parte la o adevărată călătorie în timp, unde veți fi delectați cu trei zile pline de muzicică Live, oferită de cei mai îndrăgiți artiști ai Jazz-ului. Vezi mai multe detalii aici. 

# Atenție Concurs! Erasmus+ Alumni Crossroads

No photo description available.

În contextul celebrării Zilei Europei și a 25 de ani de implementare a programului Erasmus în Republica Moldova vino să îți faci povestea de mobilitate Erasmus+ cunoscută! Ești student și te afli sau ai fost în mobilitate internațională Erasmus+? Ești profesor și te afli sau ai fost în mobilitate internațională Erasmus+? Dacă răspunsul e DA, participă la concurs! Mai multe găsești pe Facebook. 

# Pole Dance & Strip Dance Master Class

Image may contain: one or more people, ocean and text

Vino la un Master Class de dans la bară (Pole Dance) și dans exotic (Strip Plastic. Trucurile lipsesc, accentul se pune pe coregrafie și plastică) va fi ținut de instructoarea Afroditi Vlantimirova, din Grecia, în perioada 15-20 aprilie. Găsește aici mai multe detalii. 

# Pungi pentru toți

Image may contain: text

Pentru a sensibiliza opinia publică și a comunica la cât mai mulți oameni problemele ecologice pe care le cauzează folosirea pungilor de plastic, organizatorii și-au propus să realizeze un flashmob la care vor oferi GRATIS pungi ECO.
Organizatorii vor să ofere cât mai multe pungi, de aceea au nevoie de ajutorul și susținerea ta! Alătură-te workshop-ului care va avea loc miercuri, 17 aprilie. Mai multe vezi pe Facebook. 

# Fii Tu iepurașul de Paște

Image may contain: text

Donează lucruri și produse familiilor vulnerabile și organizează-le, astfel, un Paște deosebit. Fii TU iepurașul, iar echipa Proimobil te ajută să fii mai aproape de cei care au nevoie. Mai multe detalii găsești aici. 

# Innovatic Fest/Roboshow

Image may contain: one or more people and text

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului). Mai multe vezi pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente