image
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Detalii despre accidentul de la Iași; Câți moldoveni erau în microbuz

Un moldovean de 28 de ani a ajuns la spital în urma accidentului grav care s-a produs sâmbătă, la Iași. Totodată, alte șapte persoane au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă.

Amintim că impactul s-a produs între două microbuze, în apropiere de zona comunei Lețcani, județul Iași. În total, în cele două unități de transport se aflau 27 de pasageri.

ziaruldeiasi.roziaruldeiasi.ro

Unul dintre microbuze se îndrepta spre Republica Moldova.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat pentru Jurnal.md că moldoveanul de 28 de ani se află în stare stabilă.

Totodată, Liliana Pușcașu a mai spus că se presupune că unul dintre șoferii implicați în accident ar fi un moldovean, însă informația nu a fost confirmată deocamdată.

ziaruldeiasi.roziaruldeiasi.ro

Potrivit autorităților din România, șoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors mașina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate.

Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Printre răniți nu se aflau copii. Ofițerul de presă al MAI, Alexandru Roitman, nu a fost de găsit la telefon pentru a ne oferi detalii despre accident.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: