Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi, coșmarul echipelor engleze: Doar o echipă a scăpat de golurile argentinianului

Leo Messi a marcat împotriva multor echipe, dar pentru cele din Anglia este un adevărat coșmar. Argentinianul de la FC Barcelona are prilejul să-și îmbunătățească palmaresul marți, în sferturile Ligii Campionilor, cu Manchester United, în returul sferturilor de finală, pe Camp Nou.

Leo Messi are nu mai puțin de 22 de goluri împotriva echipelor din Premier League, la care se adaugă 31 de ocazii de gol și șapte assist-uri. Fotbalistul de 31 de ani este golgheterul Ligii Campionilor împotriva echipelor engleze.

Leo Messi are o "dublă" împotriva lui Tottenham, în acest sezon, pe Wembley, când Barcelona a câștigat cu 4-2. Împotriva adversarei de marți, Manchester United, atacantul are amintiri deosebit de frumoase. Argentinianul și-a trecut numele pe lista marcatorilor în finalele Ligii Campionilor din 2009 și 2011, ambele câștigate de catalani. Actualul antrenor al lui United, Ole Gunnar Solskjaer, a fost în teren la ambele eșecuri, fiind îmbrăcat în tricoul "diavolilor roșii".

Leo Messi are un total de 108 goluri în Liga Campionilor, iar Arsenal Londra a fost favorita sa în ceea ce privește golurile înscrise: nouă în șase partide. Nu mai puțin de patru reușite a avut actualul căpitan al Barcelonei în "sfertul" cu tunarii de pe Camp Nou, din 2010, scor 4-1.

Leo Messi a perforat poarta lui Manchester City de șase ori în tot atâtea partide, iar Chesea a încasat trei goluri de la argentinian. Leo Messi are și o neîmplinire. Fotbalistul nu a reușit să înscrie împotriva lui Liverpool, cu care s-a întâlnit de două ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: