Moldova Agroindbank este câștigătoarea Open Cupa Presei 2019 la futsal

Formaţia Moldova Agroindbank a devenit câştigătoarea turneului Open Cupa Presei-2019 la futsal, organizat în memoria jurnalistului sportiv Boris Harcenco. În finală bancherii au învins echipa RED Gas Natural Union Fenosa, scor 4-2.

Foto: Vasile Chiriac

De menționat că în componența învingătorilor s-a remarcat Mihai NARTEA, autorul a patru goluri. În meciul pentru locul 3 colectivul MOLDAVSKAIA GRAS a surclasat cu scorul de 8:4 debutanta turneului GRIFFIN.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment a participat Eduard CIOBANU, președinte al Asociației Presei Sportive din Moldova, iar Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Victor DAGHI, Şeful Serviciului de Presă. Câştigătorii şi laureaţii turneului au primit diplome şi cadouri din partea organizatorilor şi partenerului competiţiei JOMA.MD.

Cei mai buni jucători în finala turneului au fost desemnaţi Mihai NARTEA (MOLDOVA AGROINDBANK) și Denis ȘESTAC (RED UF). Laureaţi la alte nominalizări au devenit: «Devotament fotbalului» - Petru GUȘAN (TRATTORIA), cel mai bun jucător al turneului - Ion ROTARI (RED UF), cel mai bun golgheter - Igor NARTEA (MOLDOVA AGROINDBANK), iar cel mai bun portar – Alexandr COMAROV (MOLDAVSKAIA GRAS).

În total la competiţie, care s-a desfăşurat în perioada 23 februarie - 13 aprilie 2019, au participat 14 echipe de la diverse agenţii economice şi instituţii mass-media. Pe 13 aprilie, la Complexul Sportiv “Indoor Arena Events & Sports” din Chișinău au avut loc meciurile finale și ceremonia de premiere a laureaţilor turneului.

Tot atunci, a avut loc și un meci amical între echipa jurnaliștilor sportivi din Moldova și România. După un meci extrem de spectaculos, oaspeții de la București au smuls victoria cu 4 la 3, după ce erau conduși cu 3 la 1.

Menționăm că echipa APSM a fost eliminată în sferturile Cupei Presei de către viitoare câștigătoare a turneului. La 6 aprilie, MAIB a învins la limită, cu 2 la 1.


Pub