(video) Zelensky către Poroșenko: „Un showman poate deveni președinte, dar e trist când un președinte a devenit showman”

Candidatul pentru președinția Ucrainei, Vladimir Zelensky, s-a adresat contracandidatului său și președintelui în exercițiu, Petro Poroșenko. Într-un video publicat pe Facebook, Zelensky i-a spus lui Poroșenko să se ocupe de treburi mai importante, cum ar fi „marinarii captivi” și nu să „fugă pe la posturi TV în cautarea lui Zelensky”.

Foto: Facebook/ Zelensky

„Domnul Poroșenko, vrea ca Dumneavoastră să treceți de la „am auzit” la „am făcut” și anume să închideți ucigașii Ecaterinei Gandziuk, să îi închideți pe Svinarciuc și să vă amintiți de ceea ce ați uitat. De marinarii noștri captivi, care stau acum după gratii și așteaptă până când veți fugi pe la posturi TV în căutarea lui Zelensky, veți da analize și veți striga pe stadion”, spune Zelensky în adresarea sa video.

Zelensky i-a amintit lui Poroșenko despre faptul că încă îndpelinește funcția de președinte în exercițiu. „Un showman poate deveni președinte, dar este trist când un președinte care a devenit showman este trist”, amai adăugat candidatul Zelensky.

Amintim că ieri Petro Poroșenko l-a așteptat pe Zelensky la dezbateri lângă stadionul Olimpic din Kiev, însă acesta nu s-a prezentat. Zelensky însă spune că va veni la dezbateri pe 19 aprilie curent.


Pub