Radu Albot a urcat o poziție în clasamentul mondial: Este pe locul 45 ATP

Radu Albot continuă să avanseze în clasamentul mondial masculin ATP. Sportivul a atins o nouă bornă în cariera sa, urcând pe locul 45 ATP.

Foto: ATP

La dublu, reprezentantul nostru este în prima 100 a celor mai buni jucători ai lumii, ocupând locul 66. Cea mai bună poziție a sa în acest clasament a fost locul 61 ATP.

Radu Albot își începe astăzi evoluția la un nou turneu ATP Masters 1000, la Monte-Carlo, Monaco.

Radu Albot participă atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu.

În proba de simplu, primul adversar al sportivului nostru este slovenul Aljaz Bedene, numărul 70 în clasamentul mondial. Meciul este programat pentru ziua de astăzi, începând nu mai devreme 17:00 în Republica Moldova.

În proba de dublu, Radu formează o echipă cu Nikoloz Basilashvili din Georgia. În meciul programat pentru ziua de marți, duetul moldo-georgian va întâlni perechea Raven Klaasen (RSA, numărul 14 ATP) și Joe Salisbury (GBR, numărul 21 ATP).

Printre alți participanți de top ai turneului din Monte-Carlo sunt: Novak Djokovic (nr. 1 ATP, Serbia), Rafael Nadal (nr. 2 ATP, Spania), Alexander Zverev (nr. 3 ATP, Germania), Dominic Thiem (nr. 5 ATP, Austria), Kei Nishikori (nr. 6 ATP, Japonia) și alții.


Pub