MAXIMUM: Oferte de televizoare mai bune nu găsiți

Descoperă perfecțiunea filmelor și o lume de aventuri cu un televizor inteligent nou, procurat din lanțul de magazine MAXIMUM. Dacă alegi un TV Samsung, LG sau Panasonic, își oferim cadouri extraordinare!

Foto: MAXIMUM

Televizoare Samsung, elegante, impresionante, incredibile, dorite !Unde le mai poți cumpăra cel mai avantajos și cel mai confortabil, dacă nu la liderul pieței – lanțul de magazine MAXIMUM! Doar aici este prezentată seria de modele cea mai largă de televizoare Samsung din țară, și alegi tu însuți cum să-ți plătești achiziția: toată suma deodată, în rate până la 24 de luni fără avans sau în credit de până la 5 ani. Tot azi, în lanțul de magazine, sunt valabile prețuri speciale cu un avantaj de până la 20% pentru o serie largă de modele de brand coreean.

Oferta de televizoare de la MAXIMUM / Sursa:MAXIMUM

Cu ocazia sărbătorilor pascale, am pregătit în colaborare cu LG o serie de promoții cu cadouri, care neapărat îți vor fi pe plac. Alege tehnică inovativă de calitate și primește cele mai dorite cadouri, atunci când o cumperi.

La superbul televizor OLED cu ecran 55" și comandă vocală, îți dăruim un soundbar LG incredibil. Primește o imagine cinematografică de neuitat, datorită nivelului de contrast extraordinar, cu care toate culorile devin incredibil de intense. Iar soundbar-ul creează un sunet puternic, mobil, care te înconjoară din toate părțile.

Oferta de televizoare de la MAXIMUM / Sursa:MAXIMUM

Compania Panasonic și-a celebrat jubileul de 100 de ani în stilul firmei, fabricând diverse serii de televizoare, dintre care una este seria FXR740. Televizoarele din această serie au un aspect superb cu un ecran extraordinar de subțire și mențin tehnologia 4K HDR cu toate know-how-urile cele mai recente ale companiei în domeniul calității imaginii.

În lanțul de magazine MAXIMUM, pentru această serie de televizoare este valabilă o ofertă exclusivă. Cumpărând unul din modelele 55FXR740 sau 49FXR740, primești cadou un al doilea televizor Panasonic cu diagonala 32, cea mai populară – TX-32DR400! Așa ceva nu a mai fost pe piața din Moldova! Devino posesorul norocos al două televizoare minunate Panasonic deodată!

Oferta de televizoare de la MAXIMUM / Sursa:MAXIMUM

Vino la orice magazin MAXIMUM, beneficiază de o consultație profesională și cumpără avantajos modelul preferat. Ești pregătit să comanzi chiar acum? Perfectează cumpărătura printr-un click în magazinul online al nostru. Comandă livrarea gratuită în perimetrul Chișinăului sau plătește livrarea spre orice colțișor din Moldova. Poți pune toate întrebările care te interesează online sau la numărul 022-54-54-54.Poți găsi toate prețurile pascale cele mai bune aici.

*Precizați la consultanții din magazine lista de modele participante la promoții și perioada promoțiilor.

Doar MAXIMUM

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Noutăți / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale


// console.log('no ads situation')