(doc) Primăria Chișinău va trebui să-i achite fostului șef al Direcției transport, Adrian Boldurescu, aproximativ jumătate de milion de lei. Decizia instanței de judecată

Primăria Chișinău a fost obligată de instanța de judecată să-i achite lui Adrian Boldurescu, fost șef al Direcției generale transport și căi de comunicații, demis din funcție pe vremea lui Dorin Chirtoacă, peste 477 de mii de lei, în calitate de salarii, pentru perioada septembrie 2014 – martie 2019, scrie tv8.md.

Foto: UNIMEDIA

Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău sediul Centru, la finele lunii martie a acestui an, după ce Boldurescu a contestat demiterea sa din funcția de șef al Direcției transport, de acum aproximativ cinci ani.

Mai mult, instanța a dispus ca Adrian Boldurescu să fie restabilit în funcția de șef al Direcției transport.

„Prezenta hotărâre urmează a fi executată imediat în partea restabilirii lui Boldurescu Adrian în funcția de șef al Direcției generale transport public și căi de comunicație a Consiliului Municipal Chișinău și achitării unui salariu mediu în mărime de 9345 de lei 92 de bani”, se menționează în hotărârea de judecată.

În decizia instanței de judecată este vizat și Igor Gamrețki, un al fost șefi al Direcției transport, întrucât cele două litigii au fost comasate. Cererea lui Gamrețki de a fi restabilit în funcție a fost respinsăde instanța de judecată.

hotărâre / Sursa:tv8.md
hotărâre / Sursa:tv8.md

UNIMEDIA amintește că Boldurescu a revenit la Primărie la sfârșitul lunii ianuarie 2018 în funcția de director al ÎM „Exdrupo”, pe atunci primar interimar al capitalei era Silvia Radu.

Iar la un an de la restabilirea în funcție, Adrian Boldurescu a demisionat, iar interimatul, până la momentul actual, este asigurat de Marcel Zastânceanu.


Pub