(video) Auto Shanghai 2019: Premieră mondială – Noul VW I.D. ROOMZZ

Salonul Auto Internaţional de la Shanghai a început acum câteva ore şi continuăm să vă relatăm despre cele mai interesante premiere. În mod tradiţional pentru această piaţă, marca Volkswagen „atacă” din greu la astfel de evenimente şi a adus la celălalt capăt de lume cinci SUV-uri noi!

Chiar dacă nici hatchback-ul electric VW Neo, bazat pe conceptul I.D., nu a intrat încă pe piață, această familie de maşini conceptuale de perspectivă devine din ce în ce mai largă. Cel mai noul membru este SUV-ul Volkswagen I.D. ROOMZZ.

Foto: autoblog.md

Noul showcar adoptă liniile clare, omogene ale restului membrilor de familie. În același timp, echipa condusă de designerul-şef Volkswagen Klaus Bischoff i-a dat toată personalitatea de care are nevoie. Chiar mai mult: mașina conceptuală stabileşte un nou standard în segmentul SUV-urilor mari datorită numeroaselor sale detalii practice.

Tranzițiile fără sudură între părțile individuale ale caroseriei și nivelurile liniilor sunt criterii importante care vor contribui la vânzări, menţionează producătorul. Designul precis și rafinat are ca rezultat o aerodinamică perfectă și oferă o vedere omogenă și clară a tuturor zonelor. Află prin ce poate impresiona acest showcar, citind articolul complet pe AutoBlog.MD


Pub