(video) Emoționant până la lacrimi! Reacția unei fetițe de 4 ani, originară din Republica Moldova, care aude pentru prima dată vocea părinților

Felicia Rotari, fiica unei familii din Republica Moldova, a auzit pentru prima dată vocea părinților la vârsta de patru ani, datorită unei operații efectuate în Turcia. Micuța avea stabilit un diagnostic greșit, iar părinții ei deja își pierdeau speranța că fiica lor se va trata, însă acum, Felicia se bucură de primele sunete din viața ei.

Foto: caritate.md

Totul a fost posibil cu ajutorul platformei caritate.md, unde în doar 30 de zile s-au adunat peste 43.000 de euro, bani necesari pentru operația Feliciei.

Co-fondatoarea platformei, Svetlana Sainsus, a postat pe pagina sa de facebook imagini video cu momentul în care micuța Felicia aude pentru prima dată vocea mamei și a tatei. Reacția ei este una foarte emoționantă, micuța nu-și poate stăpâni lacrimile printre îmbrățișările strânse în mâinile mamei și ale tatălui.

Intervenția chirurgicală a costat peste 40 de mii de euro, însă oamenii s-au mobilizat impresionant și a fost adunată o sumă cu mult mai mare.

„Eu nu pot descrie în cuvinte emoțiile care le-am trăit acolo, pentru că ele se trăiesc, la un moment dat pur și simplu m-am ascuns de cameră și am plâns în hohote ca un copil mic, pentru ăa e o stare de nedescris”, scrie Svetlana Sainsus.


Pub