În cursă electorală, la 100 de ani
Externe 15 aprilie 2019, 15:00 | 769

Vârsta de 100 de ani nu este un motiv să renunți la ambiții și planuri de viitor. O demonstrează o bătrână din Germania, care deși este trecută de pragul centenarului, candidează pentru funcția de consilier local în orașul ei. Principalul obiectiv al femeii este să îi ajute pe tineri să ducă un mod de viață sănătos.

Fostă profesoară de sport, Lisel Heise spune că ideea de a candida pentru un fotoliu în Consiliul local i-a venit după ce, în repetate rânduri, autoritățile au ignorat propunerile ei menite să îmbunătățească viața celor opt mii de oameni din orașul în care locuiește. Cum este adepta unui stil de viață sănătos, femeia are drept principal obiectiv redeschiderea piscinei municipale, închise în 2011.

Și cum eforturile ei sunt menite să le facă viața mai bună tinerilor, bătrâna îi îndeamnă pe aceștia să ducă un mod de viață sănătos.

Imediat ce s-a lansat în campanie, femeia a câștigat încrederea multor alegători, iar susținătorii ei spun că bătrâna este doar la un pas de a-și îndeplini visul.

Opinia ta contează. Comentează!