Le-au dăruit lumină și speranță!
Deşteptarea 15 aprilie 2019, 15:03 | 1654

Mai sunt câteva zile până la cea mai mare sărbătoare a creștinătății. Și pentru că Paștele este o sărbătoare a luminii și bunei voințe, încercăm, pe cât e posibil, să fim mai buni și mai darnici cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Iată de ce am zis să vă arătăm un exemplu de a dărui nu doar lumină, dar și speranță pe termen lung unei familii aflate în pragul sărăciei. Inițiativa aparține celor de la CCF Moldova care au dus celor 4 copii sărmani și părinților deznădăjduiți bobocei de rață, pui și multe alte lucruri extrem de necesare în gospodărie.

O să încercăm să vă spunem povestea familiei Mlecicov prin prisma Arinei, fetița lor de doar 5 ani. Micuța cu ochi verzi poate fi pe bună dreptate numită porta vocea părinților și a fraților ei. Prezentarea ei nu are nevoie de nicio completare.

Tata Nicolae și mama Diana abia fac față greutăților. El - invalid de gradul II în urma unui accident suferit în copilărie, ea - mamă a 4 copiii: Marius în vârstă de 13 ani, Arina care are 5 ani, Valentin de 3 ani și mezina familiei care abia a împlinit 6 luni. Bineînțeles, Arina este șefa. Îi pune pe fiecare la locul lor și are grijă să se mențină ordinea în curte.

Familia este în vizorul organizației CCF Moldova de aproape un an. Timp în care, prin numeroase donații, organizația a reușit să le reabiliteze parțial casa, care stătea să cadă peste ei în orice clipă, și le-a creat condiții micuților, astfel încât să rămână lângă părinți și să nu fie plasați în casele de copii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie