Slusari şi Batrâncea, faţă în faţă
Politic 15 aprilie 2019, 20:07 | 2743

"Dorim un dialog cu Blocul ACUM, dar intelegem foarte bine ca ambele parti urmeaza sa cedeze ceva. Declaratia a fost facuta de catre deputatul PSRM Vlad Batrancea, in cadrul emisiunii "60 de minute" de la Jurnal TV. De partea cealalta, deputatul blocului ACUM Platforma DA si PAS Alexandru Slusari spune ca niciuna dintre cele doua formatiuni nu trebuie sa tinda la functii de dragul functiilor, ci la dezoligarhizarea statului.

Batrâncea spune că formaţiunea sa insistă nu doar pe crearea majorităţii parlamentare, ci şi pe votarea unui guvern stabil.

În replică, Alexandru Slusari a declarat că nu se pune problema instituirii unei majorităţi parlamentare, ci a rezolvării problemelor stringente ale statului, precum scoaterea instituţiilor din captivitate.

Pentru început, PSRM trebuie să accepte agenda antioligarhică şi abia după asta pot fi discutate alte chestiuni, a remarcat Slusari.

Chiar şi aşa, PSRM vrea Guvern şi majoritate parlamentară.

Alexandru Slusari a mai adăugat că dacă deputaţii PSRM nu vor da dovadă de voinţă politică, atunci nicio funcţie nu-i va ajuta să reziste în faţa justiţiei capturate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie