Un nou record! Auto Inspect a găsit o maşină cu aproape jumătate de milion de km întorşi

La sfârşitul lunii februarie din anul curent am scris despre un Mercedes-Benz pe care băieţii de la Auto Inspect l-au găsit având un un kilometraj întors cu o cifră record şi tot atunci am preconizat că acest vehicul va păstra titlul o vreme. Însă nu, nu şi în Moldova, ţara “tuturor” posibilităților.

Vezi şi: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

Noul deţinător al titlului pentru “cel mai întors kilometraj” este un automobil marca Audi care se încearcă a fi “împins” unor potenţiali clienţi într-o parcare din capitală. Mai multe detalii nu se oferă din cauza termenilor de confidențialitate, însă ceea ce ştim este că maşina a fost verificată de băieţii de la Auto Inspect pentru o persoană care era aproape gata să o cumpere.

Conectând instrumentele de lucru la calculatorul de bord al acestui Audi, expertului care l-a verificat nu i-a venit să creadă ce vede în faţa ochilor. Parcursul real al maşinii era cu mult, cu foarte mult peste cifra indicată pe bord.

Astfel, dacă pe bord erau afişaţi în mod fals 166.689 de km rulaţi, atunci cifrele reale erau de 653.918 km parcurşi! Acum faceţi singuri calculele şi aveţi grijă ce cumpăraţi!

Vezi şi: (foto) Pentru piese sau pentru revânzare? Iată cum a fost adus un VW Golf R în ţară

Vezi şi: Auto Inspect: A fost adusă din Elveţia pentru a pune în pericol alte vieţi?! Cazul unui Auris verificat

Vezi şi: (video) Interviu: Despre Auto Inspect și fenomenul mașinilor rulate cu vicii ascunse importate în Moldova

Cmentariile sunt închise