(video) A provocat un accident, fiind în stare de ebrietate, apoi a încercat să fugă de la fața locului. Un bărbat a fost reținut de poliție

S-a tamponat cu mașina într-un parapet, iar la sosirea polițiștilor, a încercat să fugă de la fața locului. Inspectoratul Național de Poliție anunță că la data de 12 aprilie, aproximativ la ora 22.00, inspectorii de patrulare fiind implicați la supravegherea circulaței rutiere în sectorul Botanica, au fost solicitați prin intermediul apelului 112 să intervină pe strada Decebal, unde s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului au observat un automobil de model Ford Fiesta, care era tamponat în parapet, iar alături era un bărbat vizibil în stare de ebrietate și manifesta un comportament agresiv.

Astfel, inspectorii de patrulare au solicitat bărbatului să prezinte actele de identitate, însă acesta categoric s-a împotrivit și a încercat să părasească locul acidentului. La solicitarea inspectorilor de a se liniști și conforma, acesta își continua acțiunile agresive și atitudinea neadecvată, astfel ofițerii au fost nevoiți sa-i aplice cătușele din dotare.

Ulterior, bărbatul a fost preluat de către Serviciul accidente rutiere pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor.


Pub