(video) Impresiile unui vlogger britanic despre Chișinău și R. Moldova: „Nimeni nu vizitează această țară... află de ce”

„Adevărul este că mai mulți oameni vizitează zilnic magazinul Tesco, din regiunea în care locuiesc, decât vizitează Moldova anual”, spune un vlogger britanic care a decis să viziteze timp de o lună Republica Moldova și să își împărtășească impresiile urmăritorilor săi.

„Moldova este cea mai puțin vizitată țară din Europa. Așa am decis să vizitez capitala Chișinău să văd de ce... Nu a durat mult timp până am găsit răspunsul. Corupții și furturile politicienilor au dus la aceste rezultate: trotuare în stare deplorabilă și clădiri abandonate în drumul localnicilor care primesc o pensie de 40 de euro”, a scris vloggerul în descrierea video-ului.

Acesta comentează starea în care se află pasajele subteran, trotuarele și hotelul Național, care este distrus și care miroase îngrozitor.

„Dacă eu mi-aș fi furat țara așa cum au făcut-o politicienii din țara asta, mi-ar fi rușine să-mi arăt fața”, mai zice englezul.

Vedeți impresiile acestuia în filmulețul pe care l-a făcut de pe străzile Chișinăului.


Pub