(video/update) Traian Băsescu a prezentat la Chișinău programul PMP pentru alegerile europarlamentare: „Numai unirea cu România va duce Moldova în UE și numai prezența în UE va scoate țara dintr-o zonă gri”

(update 13:15) „Numai unirea cu România va duce Moldova în UE și numai prezența în UE va scoate țara dintr-o zonă gri”, a declarat Traian Băsescu în discursul său de la Chișinău.

Foto: UNIMEDIA

În Moldova sunt un milion de cetățeni români cu drept de vot care sunt cetățeni ai UE. Unirea se va produce când vor constata că 3 milioane de cetățeni ai RM sunt și cetățeni ai României, și atunci ce se ne mai facă? Problema însă constă în decalajul de dezvoltare dintre cele două.

Numai unirea cu România va duce Moldova în UE și numai prezența în UE va scoate țara dintr-o zonă gri și o poate așeza în zonă de securitate în NATO”, a declarat Traian Băsescu.

(update 12:30) Președintele Partidului Unității Naționale, Anatol Șalaru a ținut un discurs și a îndemnat românii din Republica Moldova să voteze echipa lui Traian Băsescu la alegerile europarlamentare din mai 2019.

„Îi invit să-l voteze pe Traian Băsescu și cei 6 deputați socialiști care, dacă nu au renunțat la cetățenia română, înseamnă că au mai multă încredere în viitorul României decât în viitorul R. Moldova sau în prietenia cu Putin”, a conchis, în discursul său, Anatol Șalaru. (ora 12:00) Ex-președintele României, Traian Băsescu, împreună cu deputatul Eugen Tomac și secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, prezintă la Chișinău programul PMP pentru alegerile europarlamentare.

Urmăriți live pe UNIMEDIA.


Pub