(foto) Descarcerare în această dimineață la Drochia. O persoană a decedat, iar doi tineri au rămas blocați între fiare după ce s-au izbit cu mașina într-un copac

Descarcerare în această dimineață la Drochia. O persoană a decedat, iar doi tineri au rămas blocați între fiare după ce s-au izbit cu mașina într-un copac, în urma unui accident grav de circulație.

Foto: IGSU

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06:04 minute. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că două autoturisme de marca BMW și AUDI au derapat de pe traseu.

Totodată, două persoane, ambele în vârstă de 24 de ani, au rămas blocate între fiarele autoturismul Audi după ce acesta s-a tamponat într-un copac. Salvatorii au efectuat lucrările de descarcerare în cel mai scurt timp și au extras persoanele din autovehicolul avariat.

Accident / Sursa:IGSU
Accident / Sursa:IGSU

În urma accidentului rutier, șoferul Audi a decedat pe loc, iar pasagera din față a suferit diverse traumatisme fiind preluată la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.


Pub