(video/update) Petro Poroșenko l-a așteptat la dezbateri pe Vladimir Zelensky în fața Stadionului Olimpic din Kiev, dar nu a venit

(update 15:30) Petro Poroșenko l-a așteptat la dezbateri pe Vladimir Zelensky în fața Stadionului Olimpic din Kiev, acesta din urmă însă nu a venit. Zelensky i-a propus lui Poroșenko ca dezbaterile să aibă loc pe 19 aprilie, Poroșenko însă a insistat ca acestea să aibă loc astăzi. Susținătorii lui Poroșenko au fost prezenți la evenimentul în care președintele în exercițiu al Ucrainei a vorbit despre mai multe subiecte din programul său electoral.

Foto: captură video

(ora 14:28) Sute de oameni s-au adunat astăzi în fața Stadionului Olimpic din Kiev unde urma să aibă loc dezbaterile dintre cei doi candidați la funcția de președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko și Vladimir Zelensky. Poroșenko a anunțat anterior că organizează dezbaterile în data de 14 aprilie, pe când Zelensky l-a invitat la dezbateri pe 19 aprilie curent.

Contracandidatul lui Poroșenko, Vladimir Zelensky nu s-a prezentat, deocamdată, la dezbateri. Petro Poroșenko i-a dat timp lui Zelensky să se prezinte la dezbateri până la ora 15:00.

Urmăriți live pe UNIMEDIA.


Pub