Un grup de părinți, revoltat după ce Ruslan Codreanu a concediat-o pe directoarea unei grădinițe: „Personalul a scris cerere și mâine grădinița va fi închisă. Unde lăsăm copiii?”

Un grup de părinți ai căror copii frecventează grădinița nr. 177 din capitală se arată revoltați după ce primarul interimar, Ruslan Codreanu, a concediat directoare grădiniței, în urma unui raport al Centrului psiho-socio-pedagogic cu privire la cazurile de violență din grădiniță. Potrivit părinților, întreg personal al grădiniței a scris cerere de demisie, iar mâine, 15 aprilie, grădinița nu va activa.

Foto: UNIMEDIA

Părinții sunt alarmați dat fiind faptul că nu știu unde să își lase copiii, în condițiile în care mâine merg la muncă, iar grădinița va fi închisă. Aceștia se mobilizează să iasă mâine, la ora 8:00, în fața Primăriei Chișinău, pentru a-și manifesta nemulțumirea față de situația creată.

postare / Sursa:UNIMEDIA

Acum o oră, primarul interimar la capitale, Ruslan Coreanu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a schimbat locația ședinței operative a serviciilor Primăriei.

„Mâine, la 08:30, ne vom întâlni cu colegii în sala de ședințe a SA “Edilitate”, de pe strada Mihai Eminescu 49.

Am schimbat și formatul, așa că ședința va fi dedicată exclusiv situației drumurilor din municipiu și curățeniei orașului. Celelalte informații cu care v-am obișnuit vor fi publicate online”, a scris Codreanu. Deocamdată acesta nu a venit cu vreo reacție la revota părinților ai căror copii frecventează grădinița nr. 177.

postare / Sursa:Ruslan Codreanu via Facebook


Pub