Părerea fiecarui pasager contează! Aeroportul Internațional Chișinău a lansat un chestionar în rândul călătorilor, care durează doar câteva secunde

Avia Invest a plasat la fiecare ghișeu de înregistrare o tabletă, care oferă pasagerilor posibilitate prin câteva click-uri să-și exprime părerea vizavi de experiența pe care au avut-o în aerogară. Dacă aveți planificață o călătorie în timpul apropiat, nu ezitați să împărtășiți experiență și să dați un calificativ serviciilor, de la foarte mulțumit până la nesătisfăcător.

Foto: AviaInvest

În așa mod, administrația aeroportului vrea să fie la curent cu percepțiile călătorilor și nivelul lor de satisfacție privind zborurile din Chișinău. Administrația aeroportului, compania Avia Invest menționează că toate lucrările de modernizare și proiectele implementate în aerogară sunt orientate spre siguranța zborurilor și confortul pasagerilor, iată de ce este importantă părerea celor care beneficiază de aceste servicii.

Periodic, la Aeroportul Internațional Chișonău sunt efectuate chestionare și sondaje pentru a vedea în ce măsură sunt întâmpinate așteptările pasagerilor și cum pot fi îmbunătățită calitatea zborurilor, din prisma serviciilor pe care le oferă aerogară.

AviaInvest / Sursa:AviaInvest
AviaInvest / Sursa:AviaInvest
AviaInvest / Sursa:AviaInvest


// console.log('no ads situation')