Igor Dodon: „Sheriff” plătea câte 20 de dolari pentru ca oamenii să voteze pentru Melnic și Oleinic

Igor Dodon a declarat că „Sheriff”, cea mai mare companie din regiunea transnistreană, plătea alegătorii cu 20 de dolari pentru ca aceștia să voteze candidații independenți Alexandr Oleinic și Viorel Melnic. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Piatnița s Anatoliem Golea” de la RTR Moldova.

Foto: RTR

„Am o întrebare către Sheriif și Krasnoseliskii, care au contribuit la alegerea acestor doi deputați. Ei doar au transportat oameni pentru ei. Sheriff plătea câte 20 de dolari pentru a vota pentru Melnic și Oleinic. Acum să le dea acolo cabinet, ei au declarat deja că sunt pentru integrarea europeană, să lucreze atunci pentru Sheriff”, a declarat Igor Dodon.

Anterior, liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoseliskii, a declarat că, candidații care au câștigat alegerile pe circumscripțiile din regiune nu pot reprezenta interesele teritoriului din stânga Nistrului în Parlamentul Republicii Moldova.

Amintim că în circumscripția nr.47, Camenca, Rîbnița, Dubăsari și Grigoriopol, a câștigat candidatul incepedent Alexandru Oleinic. În circumscripția nr.48, Slobozia, Tiraspol, Bender, a câștigat alegerile candidatul independent Viorel Melnic.


Pub