Andrei Năstase: Codreanu nu mi-a propus funcția de primar interimar

Andrei Năstase a declarat că Ruslan Condreanu nu i-a propus funcția de primar interimar și a spus că acest lucru oricum ar fi fost imposibil. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Foto: UNIMEDIA

„Dar cu ce drept credeți că ar fi putut domnul Codreanu să îmi propună așa ceva? […] Cunoașteți cât de ilegală, ilicită este aflarea domnului Codreanu în această funcție. […]

Nu mi s-a propus niciodată. Poate domnul Codreanu ar fi avut ceva în capul lui. În primul rând acest lucru este imposbil de realizat cu semnătura lui Codreanu. De asta trebuia să se ocupe Consiliul. Probabil încurcă ceva domnul Codreanu”, a comentat Andrei Năstase.

Deputatul Andrei Năstase a mai menționat că în caz că ocupa funcția de primar urma să îi numească pe Alexandru Slusari și Vladimir Bolea în funcția de viceprimari ai capitalei.

Amintim că Ruslan Codreanu a declarat ieri că i-a propus lui Andrei Năstase funcția de primar interimar.

„La acel moment i-am propus ca el să fie numit printr-o dispoziţie a mea. Acest lucru se făcea oricum printr-o propunere la Consiliul municipal Chişinău şi consilierii puteau să-l accepte sau să-l respingă de două ori. Domnia sa însă a refuzat”, a menţionat Ruslan Codreanu.


Pub