(video) Mașina cu care o tânără încălca regulile circulației rutiere și făcea live pe Instagram, găsită abandonată în sectorul Botanica: Proprietarul mașinii nu ar fi știut de isprava șoferiței

INP a identificat proprietarul automobilului de model BMW, la volanul căruia o șoferiță a încălcat, în repetate rânduri, Regulamentul Circulației Rutiere, în timp ce făcea live pe contul de pe Instagram.

Foto: INP

În timp ce se deplasa, șoferița nu respecta indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus și trecerea la culoarea roșie a semaforului.

Proprietarul automobilului a spus că, la începutul lunei martie curent, a transmis vehicului în folosință unei tinere cunoscute, în vârstă de 26 de ani, iar despre încălcările care s-au produs cu automobilul a aflat de pe rețelele de socializare.

Totodată, bărbatul a informat că a încercat să facă legătură cu fata însă aceasta era de negăsit la telefon. Prin urmare, mașina a fost depistată abandonată în sectorul Botanica.

Bărbatul a menționat că va colabora cu poliția întru depistarea acesteia. De asemenea, pentru examinarea cazului, cu acordul proprietarului a fost interzisă exploatarea mijlocului de transport până la finalizarea cauzei contravenționale.


Pub