Evenimente pentru întreaga familie. Unde puteți merge, duminică, 14 aprilie

bigstock-Family-Having-Fun-5187648

Ultima zi din săptămână v-a pregătit un program cultural inedit. Filme, spectacole, desene animate, workshopuri. Cele mai interesante dintre acestea le-am selectat și vi le prezentăm mai jos. Să aveți o zi productivă.

Shazam 3D

Există un supererou în fiecare dintre noi, trebuie doar un pic de magie pentru a-l face să iasă la suprafaţă. Pentru Billy Batson e suficient să strige SHAZAM! Acest orfan de 14 ani are şansa de a se transforma în supereroul adult Shazam cu ajutorul unui bătrân magician. În ciuda aspectului fizic impresionant, Shazam are totuşi inima unui copil şi face cu versiunea sa adultă ceea ce ar fi făcut orice adolescent cu superputeri – se distrează!” “Poate zbura? Poate vedea prin obiecte? Poate emite proiectile electrice prin mâini? Poate scăpa de testele plictisitoare de la şcoală? Shazam este hotărât să testeze limitele puterilor sale cu bucuria nesăbuită a unui copil. Însă trebuie să înveţe să stăpânească aceste puteri, căci va avea de-a face cu forţele Răului, controlate de dr. Thaddeus Sivana.

d

#Haios și Blănos 3D

Domnul Link este categoric cel mai haios şi blănos personaj în această aventură animată produsă de prestigiosul studio Laika. După el, ar fi Sir Lionel, un aventurier curajos şi cuceritor care se consideră cel mai important cercetator al miturilor şi monştrilor… problema e ca nimeni altcineva nu e de acord. Pentru a le demonstra tuturor ce abilităţi are, planifică o expediţie enigmatică pentru a descoperi veriga lipsă din evoluţia omului.

Cam caraghios, surprinzător de inteligent şi foarte afectuos, domnul Link este o specie pe cale de dispariţie, singura lui cale de salvare fiind Lionel. Aşadar, cei doi împreună cu îndrăzneaţa Adelina pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a găsi rudele îndepărtate ale lui Link din fabuloasa vale Shangri-La.

dffdf

#Pop-Up SHOP

Primăvara înseamnă lumină și energie, înviorare profundă a caracterelor feminine. Ca de obicei, Georgette, Sekana și Creme Brulee by Velitextil-Plus, vă va ajuta să vă alegeți ținute atrăgătoare cu printuri tematice, culori vesele și multe volănașe. Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.00 până la 18.00, intră la Jolly Alon Hotel & Business Center, iar de acolo vei ieși frumoasă.

Pagina evenimentului aici.

#Spectacolul „A fost odată în România”

A fost odată în România este o poveste cu oameni simpli puși în situații excepționale. Oameni obișnuiți, care devin mari tocmai pentru că reușesc să supraviețuiască cu demnitate, dragoste sau umor marilor turbulențe în care îi aruncă istoria.

Un spectacol antrenant, provocator, plin de umor si nostalgie, despre cine am fost noi în acești 100 de ani. Ce am gândit, ce am visat, cum erau dragostea, râsul, durerea. O înșiruire de diapozitive colorate sau alb-negru reprezentând imagini din viața unor oameni  din lumea de atunci și de azi. Și poate un răspuns pentru întrebările celor mai tineri dintre noi.

 Biletele pot fi procurate aici. Spectacolul va începe la ora 18:00, la Teatrul Mihai Eminescu.

#Workshop: Pictură în Acuarelă cu Eugeniu Gorean

Pentru toți cei interesați de artă și dornici de experiențe noi, Peperete Art Gallery, Shop & School deschide o serie de workshop-uri în pictură. Nu este necesar să fii Leonardo sau Frida, începătorii sunt bineveniți.

Atelierele de pictură în acuarelă se vor desfășura în grupuri mici conduse de Eugeniu Gorean, care își va împărtăși experiența și tehnicile acumulate.

Pentru a participa la workshop, este necesar să vă înregistrați în prealabil prin: (i) completarea formularului  sau (ii) apel la (022) 229596.

Costul unui atelier este 250 de lei (materialele necesare sunt incluse).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente