Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 APRILIE 2019. RACII SE APROPIE DE PARTENER

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de afirmare, de a ieși în evidență la locul de muncă, însă sunt sfătuiți să adopte o atitudine echilibrată și mai ales să nu intre în conflicte cu cei din jur. Însă, nu ar trebui să aibă prea mari așteptări, contextul astrologic impune unele blocaje. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să se detașeze de factorii de stres.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur au tendința de a prelua asupra lor pera multe sarcini și responsabilități astfel încât la finele zilei se vor simți epuizați. O veste financiară neplăcută le poate da niște planuri peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a revedea niște prieteni mai vechi, posibil de a ieși la o petrecere.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să se echilibreze după o săptămână tensionată. Relația cu membrii familiei nu este una foarte bună, însă la locul de muncă aprecierile nu vor întârzia să apară. Contextul le aduce totuși o stare de spirit acceptabilă, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza o călătorie, o plimbare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de armonie în relația cu persoana iubită. Nativii se simt bine alături de cei dragi, petrec timp cu copiii și se dedică cu plăcere activităților distractive, artistice și relaxante. Momente favorabile pentru consolidarea relațiilor, în special a relației sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce mici reușite și noroace la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu se agită în sensul recuperării unei sume de bani. Nativii pot încheia acum un proiect pentru a-și primi plata. Pe de altă parte, nu este exclus ca stresul de la locul de muncă să le accentueze niște simptome ale unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se odihnească mai mult. Posibile insomnii și dereglări de tranzit gastrointestinal.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să primească o invitație la o reuniune de familie sau o rudă să le facă o vizită neașteptată, dar plăcută. Evenimentele de astăzi vor fi provocatoare și vor determina nativii să socializeze mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de acțiune în sectorul sentimental. Nativii se pot destăinui mai mult decât ar trebui sau, pe de altă parte, pot afla un secret despre persoana iubită. Se recomandă mai multă pudență și diplomație în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite să se expună în public, să-și expună viața privată prea mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți în apele lor și nu este exclus ca probleme legate de sistemul digestiv, uneori legate și de aparatul reproducător, să le pună bețe-n roate. Stare de spirit fluctuantă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la alimentație și să evite eforturile de orice fel, afecțiunile hepato-biliare fiind, de asemenea, pe lista de riscuri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător ar putea trece prin frământări interioare, poate și ușoare depresii, iar cauzele pot avea legătură cu planul sentimental, poate cu niște reproșuri sosite din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și petreacă mai mult timp în natură, să se plimbe, să se relaxeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn care pregătesc o excursie, o plecare din țară trebuie să se asigure de toate formalitățile necesare călătoriei deoarece pot întâmpina obstacole la drum. Posibile vești din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce discuții în contradictoriu cu colegii de muncă sau superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător ar putea avea parte de probleme în plan sentimental. Unii nativi se pot certa destul de serios cu persoana iubită, în timp ce alții pot fi dezamăgiți de atitudinea acesteia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii radicale sau, cel puțin, să nu le pună în practică acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor acorda mai multă atenție persoanei iubite și vor face tot ce le stă în putere pentru a o recuceri sau pentru a-i intra în grații. Nu este exclus ca unii nativi să-și facă reproșuri legate de propriul comportament. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai responsabili la locul de muncă și să-și dea mai mult interes.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *