Disney a anunţat data lansării şi preţul abonamentului pentru serviciul propriu de streaming

Disney a dezvăluit, în cadrul unei conferinţe cu investitorii, mai multe detalii despre serviciul de streaming video pe care îl va lansa anul acesta, inclusiv preţul abonamentelor şi data lansării.

Foto: Digital Trends

Disney+, cum se va numi serviciul care va concura cu Netflix, Prime Video şi restul produselor din zona de streaming video care există deja pe piaţă, va fi disponibil începând 12 noiembrie.

Pentru a putea concura cu serviciile care au deja o bază importantă de utilizatori, Disney va începe cu un preţ agresiv pentru abonamentele lunare, care vor costa doar 7 dolari lună.

Alternativ, cei care vor plăti abonamentele pe un an întreg, vor datora doar 70 de dolari pe an.

Disney a dezvăluit cu aceeaşi ocazie şi cele mai importante filme şi seriale care vor fi disponibile de la început. Printre acestea se va număra tot conţinutul propriu, seriile Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic şi The Simpsons.

Sub un abonament suplimentar, în cadrul Disney+ vor fi disponibile şi Hulu respectiv ESPN+.

Oficialii companiei şi-au anunţat investitorii că ar putea pierde anul viitor un miliard de dolari pentru a investi în noul serviciu de streaming şi că abia din 2024 se pot aştepta la profit, scrie news.ro


Pub