(video) Igor Dodon și Partidul Democrat așteaptă undă verde din partea Moscovei pentru a crea o coaliție, în opinia lui Vladimir Voronin

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că vizitele frecvente ale președintelui Igor Dodon la Moscova și întâlnirea de ieri, 11 aprilie, dintre Pavel Filip cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasneșov, sunt pentru a primi undă verde din partea Moscovei privind o alianță dintre Partidul Socialiștilor și Partidul Deocraților.

Foto: UNIMEDIA

„Alt scop nu este în care Dodon umblă la Moscova. Ați observat cât de des se întâlnește și Dodon cu ambasadorul Federație Ruse? Asta înseamnă că ei cer permisiunea de a face această coaliție. Din occident o țin din scurt pe Maia Sandu și îi indică încotro să meargă. În primul rând, eu nu cred că el (n.r Igor Dodon) se va întâlni cu Putin”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Menționăm că șeful statului Igor Dodon a fost la data 10 aprilie, într-o vizită de o zi în Belarus. Acesta s-a întâlnit cu președintele belarus Alexandr Lukașenko. Iar după această vizită, Igor Dodon ar fi plecat, din nou, la Moscova.

Amintim că acum o săptămână, șeful statului a efectuat o vizită de lucru la Moscova, însă fără a oferi multe detalii desprea aceasta.

De asemenea, menționăm că Pavel Filip, în calitate de liderul fracțiunii PDM în Parlament, și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov au avut ieri, 11 aprilie, o întrevedere la sediul Parlamentului, privind schimbului de opinii în ceea ce privește situația actuală din Republica Moldova.


Pub