(video) SE Bordnetze SRL dă startul unei noi runde de angajări masive

SE Bordnetze SRL, unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova, organizează, pe data de 14 aprilie 2019, Ziua Uşilor Deschise.

În această zi, de la 8.00 până la 14.00, pentru toţi doritori, accesul pe teritoriul fabricii (oraşul Orhei, str. Unirii 57/2) va fi liber. Mai mult ca atât, la gările auto din Orhei, Străşeni, Teleneşti, Rezina, Şoldăneşti pe doritorii de a vizita fabrica îi vor aştepta microbuze, care vor asigura transportul tur-retur absolut gratis.

Foto: SE Bordnetze SRL

La fabrică, vizitatorii vor putea face cunoştinţă cu condiţiile de muncă, le va fi oferită informaţia necesară despre companie, vor putea discuta cu angajaţii, vor avea acces în halele de producere şi vor beneficia de un prânz gratuit.

Doritorii de a se angaja la fabrică, vor avea posibilitatea de a completa un formular în acest sens chiar în ziua de 14 aprilie. Pe această cale, SE Bordnetze SRL dă startul unei noi runde de angajări masive. Astfel, în lunile următoare SE Bordnetze SRL va angaja circa 1100 de persoane. În prezent, la fabrică activează circa 2600 persoane.

Pe lângă faptul că oferă condiţii bune de muncă şi o remunerare decentă, SE Bordnetze SRL asigură creşterea periodică a salariilor angajaţilor săi. Un argument important pentru cei ce se angajează la fabrică este că li se oferă şi posibilitatea de creştere profesională, ei beneficiind de instruiri din contul companiei. Astfel, tot ce li se cere viitorilor angajaţi este doar dorinţa de a învăţa şi de a munci conştiincios, pentru că, chiar dacă nu au studii de specialitate, ei sunt instruiţi pe loc ce şi cum trebuie să facă. Important este şi faptul că pentru perioada de stagiere, de asemenea, se achită salariu.

În context merită de menţionat şi faptul că angajaţii fabricii beneficiază de transport gratuit până la locul de muncă şi de la locul de muncă până în localitatea de domiciliu, de hrană conform standardelor în domeniu, de asistenţă medicală, de deplasări de serviciu peste hotare, dar şi de diverse activităţi cu scop recreativ şi de consolidare a echipei.

„Ne bucurăm că reuşim să oferim oamenilor un loc de muncă acasă, în Republica Moldova. Ei nu mai sunt nevoiţi să plece la munci peste hotare, dar rămân acasă, împreună cu familiile lor, şi contribuie la dezvoltarea localităţilor de baştină. Uşile noastre sunt deschise pentru oricine vrea să înveţe, să crească profesional, să muncească conştiincios şi să devină parte a unei familii mari şi unite, cum este cea pe care am reuşit s-o creăm la fabrică”, spune Igor Corman, Director al SE Bordnetze SRL.

La rândul său, Jerzy Laluk, cel de-al doilea director al SE Bordnetze SRL, afirmă că şi în continuare pentru companie cea mai importantă investiţie rămâne cea în oameni. „E important că şi în acest an avem posibilitatea să investim în oameni, să creăm noi locuri de muncă în Moldova şi să contribuim la dezvoltarea economiei ţării”, spune el.

Notă: SE Bordnetze SRL este unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova. Proiectul de investiții este implementat în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, subzona Orhei. Compania a fost înregistrată în decembrie 2015 și este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze SE, care este un producător global în domeniul industriei automotive, cu 35 de mii de angajați din 15 țări.


// console.log('no ads situation')