(video) Cum trebuie să arate un maxi-taxi pentru ca să plătim fără ezitare cel puţin 10 lei

Acum câteva ore, la Madrid, noul model din seria Sprinter City 75 a celor de la Mercedes-Benz a câștigat titlul de Minibus al Anului 2019 în cadrul concursului de specialitate Minibus Euro Test!

Creat pe baza noii generații Sprinter, este un vehicul care nu numai că oferă o cantitate enormă de spaţiu şi tehnologii, dar de asemenea demonstrează cât de modern poate fi un maxi-taxi dedicat transportului public.

Foto: autoblog.md

După cum am menţionat, cea mai recentă generație a minibusului Mercedes-Benz Sprinter City 75 se bazează pe noul Sprinter, dar are trăsături unice despre care nu ne-ar ajunge nici acest articol să le povestim. Pe scurt vorbind, Sprinter City 75 constituie puntea de legătură dintre microbuzele simple ale mărcii și autobuzul mare Citaro. Tipic pentru Sprinter, cu caroseria sa compactă pe lăţime, el se deplasează cu agilitate pe aleile înguste din centrele orașelor și prin zone de suburbie dens construite.

Accesul său la nivel jos, zona de podea joasă remarcabil de generoasă și designul unic stabilesc noi standarde pentru transportul regulat de persoane. Sub caroserie se ascunde o tehnologie unică, de exemplu puntea exclusivă pentru sarcină ridicată și motoarele eficiente și performante BlueTEC. Vezi cum arată la interior şi ce dotări impresionante are, pe AutoBlog.MD


Pub