Zinaida Greceanîi: Blocul ACUM tinde spre alegeri anticipate. Va fi o decizie greșită

Blocul ACUM tinde spre alegeri anticipate, dar aceasta va fi o decizie greșită. Cel puțin, aceasta a declarat lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova.

Foto: UNIMEDIA

„Ușile noastre sunt deschise, dar discuțiile nu trebuie să fie ca ieri. Aveam impresia că ei nici nu-i ascultau pe socialiști[....]Putem găsi compromisuri, dar pentru a le găsi trebuie să începem să discutăm. Vom aștepta reacția lor[....]Totuși, cred că blocul ACUM tinde spre alegeri anticipate. Nu va fi o decizie corectă. Cred că i-au dezamăgit pe mulți cu acest comportament”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Totodată, lidera PSRM a ținut să accentueze faptul că în cazul în care nu va fi creată o majoritate cu ACUM, socialiștii sunt gata de alegeri anticipate.

Mai mult decât atât, Zinaida Grecanîi a menționat că PSRM ar putea obține un scor mai bun în cazul alegerilor anticipate.

Menționăm că după ședința Consiliului Republican al PSRM, de astăzi, 12 aprilie, reprezentanții formațiunii au luat decizia că sunt gata să creeze o majoritate parlamentară cu Blocul ACUM, cu condițiile PSRM-ului de a susține cele trei blocuri anunțate anterior de socialiști. În caz contrar, Igor Dodon a menționat că vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate.

Ulterior, Andrei Năstase a menționat că este foarte complicat să dai crezare unor asemenea declarații.

„Vom convoca Coniliul Politic al blocului și vom veni cu o reacție”, a spus liderul Platformei DA.


Pub