O femeie ar fi sărit într-o fântână
Social 12 aprilie 2019, 17:16 | 1124

O femeie din satul Chişcăreni, raionul Sângerei, s-ar fi aruncat într-o fântână adâncă de 15 metri. Localnicii au chemat imediat pompierii, care au venit la timp. Mai multe informații aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, salvatorii au avut nevoie de 20 de minute ca să scoată femeia din fântână. Ulterior, ea a fost transportată la Spitalul Raional Sângerei. Medicii spun că starea victimei, în vârstă de 59 de ani, este stabilă și urmează să fie transferară la Spitalul de Psihiatrie din Bălți, pentru că ar fi încercat să se sinucidă. De la începutul acestui an, salvatorii au scos din fântâni 10 persoane.

Un bărbat riscă până la trei ani de închisoare pentru că a furat un microbuz. Apoi, a urcat beat la volanul acestuia și a ajuns în scurt timp în gardul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău. Potrivit poliției, individul, în vârstă de 33 de ani, a recunoscut că a furat microbuzul dintr-o parcare.

Un camion încărcat cu metal s-a răsturnat în satul Vâlcele, raionul Cantemir. Șoferul în vârstă de 47 de ani a fost transportat la spital cu traumatisme. Cauza accidentului ar fi viteza excesivă și condițiile meteo nefavorabile.

O adolescentă de 16 ani a ajuns pe mâna poliției după ce ar fi încercat să vândă 14 pistoale și 800 de cartușe. Potrivit unui comunicat al Poliției Chișinău, anchetatorii urmează să afle cum au ajuns armele în posesia fetei și cine sunt persoanele care au organizat transportarea acestora în Republica Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!