20:28:28 25.04.2024
Stiri

Îndemnul unui comentator politic pentru PSRM: „E timpul să îndepliniți CERINȚELE Moscovei și să oferiți toată puterea celor de la ACUM”

Politică 12.04.2019 13:00 Vizualizări2024 Autor: Ziarul National
Îndemnul unui comentator politic pentru PSRM: „E timpul să îndepliniți CERINȚELE Moscovei și să oferiți toată puterea celor de la ACUM” facebook


Comentatorul politic Vitalie Andrievski este de părere că Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) nu ar trebui să se închidă în fața celor de la „ACUM”, dar să le ofere toată puterea, așa cum ar fi „cerut” Moscova.

„Un sfârșit groaznic sau groază fără sfârșit? Mai bine un sfârșit groaznic (transmiterea puterii totale celor de la „ACUM” – Andrei Năstase spicher și Maia Sandu premier), decât groază fără sfârșit (pălăvrăgeala reprezentanților „ACUM” și cererile umilitoare ale PSRM către „ACUM”, pentru ca să fie primiți într-o coaliție)”.

Comentatorul menționează că un asemenea scenariu ar conveni Rusiei.

„Este timpul să îndepliniți cerințele Moscovei și să oferiți toată puterea celor de la „ACUM”. Ajunge să vă mai jucați de-a independența”, a mai scris acesta pe Facebook.

La rândul său, comentatorul politic, Petru Bogatu, a remarcat că nicio ședință a organelor de conducere ale PSRM nu se desfășoară fără girul Moscovei.

„Nicio ședință a Consiliului Republican al PSRM nu se poate convoca fără indicații secrete de la Moscova. De ce secrete? Pentru dacă nu erau secrete, puteau vorbi și la telefon sau skype, nu era neapărat nevoie ca Dodon să plece din nou la Moscova. Poate să rămână acolo până se formează vreo coaliție și să transmită semnale codificate prin spionii ruși de la Ambasada de la Chișinău? Ar fi și mai ieftin, și mai rapid”, a scris Bogatu pe Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md