20:32:10 28.03.2024
Stiri

VIDEO // PSRM va face coaliție cu formațiunea care o va vota pe Zinaida Grecianîi în calitate de SPICHER? Igor Dodon deja i se adresează cu „doamna spicher”

Politică 12.04.2019 15:49 Vizualizări2138 Autor: Ziarul National
VIDEO // PSRM va face coaliție cu formațiunea care o va vota pe Zinaida Grecianîi în calitate de SPICHER? Igor Dodon deja i se adresează cu „doamna spicher” captură


Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a revenit de la Moscova și este prezent la ședința Consiliului Republican al PSRM. În cadrul acestei ședințe, socialiștii urmează să decidă dacă fac coaliție cu „ACUM” sau cu PD. Totodată, socialiștii nu exclud că s-ar putea merge pe varianta alegerilor anticipate.

În debutul ședinței, la care presa a putut participa, lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, a propus alegerea lui Dodon în calitate de membru al prezidiului, iar șeful statului a răspuns: „Și pe doamna spicher al Parlamentului”, făcând referire la Greceanîi.

„Această ședință este importantă pentru toți, pentru toată țara. De poziția PSRM depinde dacă va fi sau nu guvernare, ce formă de guvernare va fi, și vor fi sau nu anticipate”, a declarat Dodon, după care a îndemnat jurnaliștii să părăsească sala.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md