Participă la conferința „Eurasian Business Conference” și află lucruri utile despre afaceri

engtvop

Noile tehnologii în IT avansează tot mai mult la nivel de inteligență artificială, digitalizare activităților, marketing online, tehnologii block-chain care influențează semnificativ succesul și competitivitatea în afaceri.

Astfel, oamenii de afaceri și modelele de business trebuie să se orienteze tot mai mult la noile tendințe în domeniul IT ca să facă față cerințelor și așteptărilor viitorilor clienți. Totodată, tehnologiile digitale oferă tot mai multe oportunități de eficientizare a proceselor, precum și propune variate instrumente noi în sporirea rezultatelor și a afacerilor inovative.

În acest context, pe data de 18 mai, 2019, la Chişinău va avea loc conferinţa internaţională de afaceri – Eurasian Business Conference în Ediția a 2-a. Conferinţa întruneşte speakeri atât din Vest, cât şi din Est, precum şi vorbitori locali şi din România – www.eurasian-bc.org 

Organizatorii evenimentului sunt Advanced Consulting, Univesitatea Divitia Gratiae, în parteneriat cu Christliche Ostmission, şi alte organizaţii şi companii locale. Scopul conferinţei este de a sensibiliza comunitatea de afaceri cu privire la oportunitățile care le oferă tehnologiile digitale pentru afaceri. Tema general a conferinței este „Inovații și Tehnologii într-o Lume Digitală: de la Amenințări la Oportunități”.

Domenii vizate: Management, Tehnologii informaţionale, Marketing Digital, Antreprenoriat, Digitalizarea Afacerii etc.

Eurasian Business Conference generează o platformă pentru antreprenori, profesori, cercetători, studenţi, drept scop fiind dezvoltarea afacerilor la un nivel excelent şi corect, precum şi a unui management performant.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla accesând ACEST LINK sau puteţi contacta organizatorii la următoarele date de contact: (+373) 68852535, 069460334, 068213355, [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente