Ești fan Dota 2? Înregistrează-ți echipa la primul Campionat eSports din Moldova și câștigă premii

bbnr

Tekwill Academy Kids și Moldcell dau startul înregistrării la primul Campionat de eSports „Dota 2” din Republica Moldova. Popularitate eSports (jocurile electronice) crește exponențial la nivel mondial. Un număr tot mai mare de persoane practică acest tip de sport, iar numărul fanilor e și mai impresionant.

eSports a ajuns să fie tratat la nivel cu sporturile clasice, cu campionate naționale și internaționale organizate regulat pentru fiecare tip de joc, cu jucători profesioniști consacrați și fonduri de premii pe măsură.

Dota 2 este un joc competitiv de acțiune și strategie, practicat atât la nivel profesionist, cât și ocazional, de milioane de fani pasionați din întreaga lume. Este un session based multiplayer competitiv în care două echipe oponente au ca obiectiv eliminarea celeilalte. Fiecare jucător controlează un erou pe care trebuie să-l dezvolte îmbunătăţindu-i abilităţile şi cumpărându-i echipament.

Fondul de premii reprezintă 100 000 lei! Ce trebuie să faci ca să participi? Asigură-te că ai o echipă din 5 jucători cu un rating forte pe Steam.

#Procedura de înregistrare:

Reprezentantul va înregistra toată echipa pe platforma online disponibilă (vârsta minimă pentru înregistrare în campionat este de 15 ani);

Profilul și rezultatele echipei vor urma un proces de selecție primară, supus unei verificări riguroase de către experții noștri; TOP 8 echipe vor fi selectate în baza scorului de pe DotaBuff .

Vezi regulamentul campionatului AICI!

Înregistrare deschisă până pe 15 aprilie 2019 o puteți face AICI!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente