Vrei să dăruiești zâmbete și suport supereroilor în lupta împotriva cancerului? Devino membru al Asociației Little People Republica Moldova

10293638_10152358763227035_2934278698325100031_o
Foto: Asociația Little People

Ești interesat să dăruiești zâmbete și suport supereroilor în lupta împotriva cancerului într-o manieră structurată? Echipa de voluntari ai Asociației Little People Republica Moldova își mărește forțele.

Asociația Little People a conceput un program de suport psihosocial care să răspundă la nevoile specifice copiilor și adolescenților cu cancer prin intermediul activităților de suport desfășurate de specialiști și voluntari ai asociației.

Voluntarii se implică în activitățile terapeutice cel puțin o dată pe săptămână între orele 16:00 – 18:00, de luni până vineri, în cadrul Institutului Oncologic. Activitățile terapeutice se desfășoară sub îndrumarea coordonatorului, în urma căruia se fac mici rapoarte de activitate în limba engleză.

Cei interesați sunt rugați să expedieze CV-ul și scrisoarea de intenție, ambele în limba engleză, la adresa de email: [email protected] până pe data de 26 aprilie, 2019.

Cei se vor înregistra vor fi contactați și ulterior invitați la interviul de selecție. Persoanele selectate vor beneficia de o serie de training-uri de pregătire și supervizare a coordonatorului pe toată perioada desfășurării activităților, materialele de lucru fiind asigurate de către asociație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente