Te plictisești acasă? Iată unde să mergi în ziua de sâmbătă, 13 aprilie

pexels-photo-777155-920×517

Cel mai simplu să-ți planifici ziua de sâmbătă este să consultați sugestiile echipei #diez. Pe 13 aprilie, la Chișinău puteți merge la film, la expoziție, la un concert sau la un training. Decideți voi.

#Târgul de Cariere Chișinău

Târgul de Cariere revine la Chișinău. Veniți pe 13 aprilie la Palatul Național “Nicolae Sulac” și întâlnește cei mai activi angajatori de pe piață, interacționează cu aceștia, descoperă ce oferte ți-au pregătit și alege cea mai potrivită variantă. În zilele evenimentului va avea loc primul concurs de gaming organizat la Târgul de Cariere, primul Hackaton dedicat HR-ilor și un workshop foarte practic, toate evenimentele fiind organizate cu participare gratuită, dar înscrieri obligatorii.

#Expoziție de colecții

Biblioteca Ștefan cel Mare organizează o expoziție de colecții (de ex. de clopoței, ulciorașe, cutii de ceai etc.). Cei care dețin colecții și vor să le prezinte publicului larg sunt invitați să participe. Mai multe informații la nr. de tel. 022551483, 069229224.

#Acoustic Trance Dance

Sâmbăta, începând cu ora 19.20, aveți posibilitatea să petreceți o seară perfectă într-o atmosferă de muzică de calitate și dans.

Iată cine sunt invitații speciali:

# BolambaLokole – african orchestra – cea mai miscatoare trupă africană la afro tobe.

# Kwathula -ambiant acustic, muzica pentru miscari profunde.

# Veridi Venti – trupă tânără cu muzica etnica a diferitor traditii africane.

# Și multi alți muzicieni buni.

Din partea cafenelei Art Labirint (str. Sciusev 103, Muzeul Zemstvei) veți avea parte de gustoşenii, ceai și cafea. Intrarea în poveste costă 70 de lei. Informații suplimentare le puteți afla la numărul de telefon +37368324542.

#Consiliere și orientare vocațională (pentru liceeni)

Atunci când te ocupi de ceva ce te pasionează și îți pune abilitățile în valoare ai toate șansele să fii unul dintre acei oameni fericiți care se bucură de munca pe care o fac. Ca să descoperi mai ușor la ce ești bun și care profesie ți s-ar potrivi, în funcție de personalitatea ta, preocupările și aptitudinile tale native, te invităm să te înscrii la acest curs completând formularul de mai jos.

Cursul de consiliere și orientare vocațională te va ajuta să:

#Te cunoști mai bine și să faci alegeri care ti se potrivesc

#Identifici, în mod obiectiv, la ce ești bun(ă) cu adevărat

#Identifici ce abilități ți-ai dezvoltat până acum și cum poți să le valorifici pe viitor

#Îți îmbunătățești încrederea în forțele proprii

#Îți îndeplinești obiectivele cu mai puțin efort și mai multă satisfacție

Costul participării este de 100 de lei. Ședința durează 90 minute, iar mărimea grupului este de maxim 10 persoane.

Întâlnirile vor avea loc săptămânal în ziua de sâmbătă, începând cu ora 14:30

Locul desfășurării: Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, blocul C, cab. 112 (or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169)

Formator: Alexandru Chistol – psiholog practician

Întrucât numărul de locuri este limitat înscrierea se face pe bază de rezervare. Dacă sunteți interesați completați formularul. Pentru detalii sunați la nr. de telefon: +373 79719589#

#Hellboy

În încercarea sa de a se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.

2322

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente