Nissan a schimbat gama de motoare a lui X-Trail pentru piaţa europeană

Aventurile de familie vor fi acum mai reuşite decât oricând datorită unei noi game de motoare pregătite pentru Nissan X-Trail facelift. Acest lucru înseamnă, potrivit producătorului, un timp petrecut mai eficient în aer liber, cu emisii reduse de CO2 și cu îmbunătăţiri în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

Clienții Nissan vor putea alege acum din două motoare noi pentru X-Trail, un benzinar şi un diesel, putând fi cuplate la una din două tipuri de transmisii: una manuală cu şase trepte sau una automată robotizată nouă cu şapte trepte şi dublu ambreiaj (DCT).

Cu opțiunea de tracţiune faţă pentru cei care rareori ies în off-road și de una integrală pentru cei care au nevoie de tracțiune suplimentară, modernizatul Nissan X-Trail este SUV-ul perfect pentru familiile active care iubesc ieşirile în aer liber.

Aflăm deci că în locul motorului turbo 1.6 DIG-T a venit unitatea 1.3 DIG-T, cea dezvoltată în comun de către Alianţa Renault-Nissan și Daimler. Un astfel de agregat pe benzină se găseşte deja pe maşini marca Mercedes-Benz, Renault şi din toamna trecută pe Qashqai-ul european.

X-Trail este echipat cu cea mai “forțată” versiune a acestui motor: 160 CP și 270 Nm vs 163 CP și 240 Nm ai benzinarului pe care îl înlocuieşte. Locul variatorului a fost ocupat de DCT-ul menţionat anterior. Tracţiunea poate fi doar pe puntea din faţă, din păcate.

Pe partea de motoare diesel avem următoarea situaţie: unităţile 1.6 dCi (130 CP/320 Nm) și 2.0 dCi (177 CP/380 Nm) au fost pensionate. Acestea au fost înlocuite de un nou propulsor 1.7 dCi care produce 150 CP și 340 Nm.

Vestea bună este că motorul poate lucra în combinaţie cu o tracţiune faţă, cât şi cu una integrală, însă cutia de viteze poate fi doar mecanică. Toate agregatele noi corespund celor mai noi standarde de emisii Euro 6d-TEMP.

Nissan X-Trail este vehiculul perfect pentru aventurile de familie. Proprietarii actuali iubesc spațiul interior, care poate conţine până la 7 locuri pentru pasageri, alături de caracteristicile sale premium și designul contemporan, robust.

Sistemul inteligent 4×4 îl face capabil în off-road, cu un caracter versatil și multifuncțional, care îl face respectiv potrivit pentru activități în aer liber. Având şi o capacitate de remorcare de până la 2.000 kg înseamnă că este popular printre clienții care dețin remorci sau rulote.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/