/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Judecătorii CC, „condamnați”. Un grup de tineri au improvizat un tribunal și i-au „condamnat” pe judecătorii Curții Constituționale

missing
12 aprilie 2019, ora 19:05

„În legătură cu validarea alegerilor Parlamentare fraudate din 24 februarie 2019, calificate ca fiind cele mai incorecte din istoria țării. Tribunalul popular pronunță următoarea: Mihai Poalelungi se condamnă pe viață la stat de judecător anticonstituțional și slugă a regimului”, au recitat tinerii prezenți la eveniment.

După această așa-zisă sențință, tinerii au lăsat pe pragul Curții Constituționale fotografiile judecătorilor cu mențiunea „CONDAMNAT”.

Responsabilul de comunicare a Curții Constituționale a declarat pentru TV8 că instituția nu comentează acțiunea de astăzi. Curtea a validat alegerile parlamentare pe 9 martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram