Noua ediție din luna aprilie 2019 a revistei „AQUARELLE” este deja în vânzare!

În ediția din aprilie a Primei Reviste pentru Femei din Moldova, veți afla despre educarea copiilor de succes, creșterea personală, dar și despre Fundația Caritabilă „Open gates”, personal, de la Natalia Grigorjevskaia-Braga.

Foto: Noua ediție din luna aprilie 2019 a revistei „AQUARELLE”

Cornelia Catarău va povesti despre grădinița EDlingua, unde cei mai mici copii învaţă limbi străine.

Revista „AQUARELLE” vă oferă un interviu exclusiv cu business lady, fondatoarea Zeitun Moldova, Mariana Blându, care știe totul despre produsele cosmetice naturale.

În ediția din luna aprilie a revistei „AQUARELLE” veţi avea ocazia să preparaţi cele mai simple și mai folositoare deserturi împreună cu eroinele proiectului special «Femei dulci» cu susţinerea „Moș Zaharia”.

Veți putea afla despre Clinica „Sante”, care garantează calitatea europeană înaltă a analizelor și profesionalismul medicilor, precum și despre „Adler Medical”, care abordează complex problemele de sănătate, izbăvindu-i de durere pe pacienţi.

Nu ratați ocazia de a vedea cele mai elegante costume de damă cu pantalon ale sezonului, de a studia lista celor mai populare profesii și de a obține recomandări pentru petrecerea celei mai așteptate vacanțe, cea de Paște.

Mai multe detalii despre ediția din luna aprilie a revistei „AQUARELLE” puteți afla de pe site-ul www.aquarelle.md

Grăbiți-vă să cumpărați revista AQUARELLE, în toate chioșcurile din țară.


// console.log('no ads situation')