Doar la MAXIMUM – aparat de bărbierit revoluționar Philips OneBlade

Nu contează dacă îți crești barbă sau preferi un aspect ușor nebărbierit, îți va fi de folos neapărat un instrument bun pentru menținerea formei și a lungimii părului. Cineva are nevoie de un contur clar, altcineva de o schimbare de lungime: un singur aparat poate îndeplini toate aceste dorințe.Vom relata despre acesta în continuare.

Foto: MAXIMUM

Philips OneBlade este un aparat pentru bărbați multifuncțional 3 în 1. Tehnologia sa unică include un bloc de tuns care se deplasează rapid, efectuând 200 de mișcări pe secundă și un sistem de protecție dublă. Este un ajutor ideal acasă și în călătorii. Judecă singur: aparatul de bărbierit cântărește mai puțin decât majoritatea analogilor săi din clasa proprie și cele apropiate. Iar acumulatorul litiu-ion asigură 60 de minute de funcționare după 4 ore de încărcare. Apropo, aparatul este absolut nepericulos, pielea fiind protejată.

Doar la MAXIMUM – aparat de bărbierit revoluționar Philips OneBlade / Sursa:MAXIMUM

Dar faptul cel mai important este că nu provoacă nicio iritație ca în cazul unei soluții traditionale. Diverse piese aplicate ne ajută să transformăm, în câteva minute, părul lung de o săptămână în unul de două zile. Poți să alegi întreun pieptene de 1 mm pentru efectul de păr ușor neras, de 2 mm – pentru păr regulat, 3 mm – pentru un stil mai rebel și 5 mm – pentru păr lung. Dar faptul cel mai important este că nu provoacă nicio iritație ca în cazul unei soluții traditionale. Diverse piese aplicate ne ajută să transformăm, în câteva minute, părul lung de o săptămână în unul de două zile. Poți să alegi întreun pieptene de 1 mm pentru efectul de păr ușor neras, de 2 mm – pentru păr regulat, 3 mm – pentru un stil mai rebel și 5 mm – pentru păr lung.

Doar la MAXIMUM – aparat de bărbierit revoluționar Philips OneBlade / Sursa:MAXIMUM

De asemenea, poți forma contururi clare cu ajutorul lamei bilaterale. Poți rade părul în orice sens: lama nu va îngrădi vizibilitatea. OneBladeeste impermeabil la apă, deci, foarte ușor de curățat, este suficient să-l clătești cu apă sub robinet. Poți alege orice metodă de bărbierit: cu spumă sau pe uscat. Lamele rezistente și durabile trebuie înlocuite doar o dată la 4 luni. Lamele sunt foarte ușor de schimbat.

Doar la MAXIMUM – aparat de bărbierit revoluționar Philips OneBlade / Sursa:MAXIMUM

Fără îndoială, Philips OneBlade are o tehnologie revoluționară în lumea bărbieritului. Azi, noutatea de pe piața Moldovei este prezentată în lanțul de magazine MAXIMUM. Prețurile pornesc de la 599 lei.

Reduceri la MAXIMUM / Sursa:MAXIMUM

Vino pentru o consultație profesională în orice magazin sau, dacă ai ales deja, perfectează achiziția în magazinul online. Noi vom efectua gratis livrarea în perimetrul Chișinăului.

Bărbierește-te fără disconfort și iritație!

Doar MAXIMUM

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Noutăți / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale


// console.log('no ads situation')