(video) Declarațiile socialiștilor după discuțiile cu Blocul ACUM: „Vrem să se țină cont și de opinia noastră”

Vrem să se țină cont și de opinia noastră. Ceea ce am constat, a fost rigiditatea reprezentanților blocului ACUM referitor la eventualele discuții. Cel puțin, aceasta a declarat deputatul PSRM, Ion Ceban, în urma discuțiilor de astăzi cu blocul ACUM.

„Ceea ce am constat a fost rigiditatea reprezentanților blocului ACUM referitor la eventualele discuții. Am încrecat să fim flexibili. Am spus ce suntem și ce nu gata să analizăm. Ați auzit poziția lor. Am luat și noi act și ne vom expune poziția în cadrul Consiliului Republican al partidului. Vrem să se țină cont și de opinia noastră”, a menționat Ion Ceban.

Întrebat dacă este posibilă o alianță PSRM-PD, Ion Ceban a menționat că pe agenda partidului un astfel de subiect nu este.

„Cel mai probabil, vor fi alegeri anticipate”, a conschis Ion Ceban.

Amintim că astăzi, 11 aprilie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a avut o întrevedere cu blocul ACUM, însă aceasta s-a finalizatt fără niciun rezultat. Astfel, în urma discuțiilor, socialiștii au menționat că mâine, 12 aprilie, va fi constitută ședința Conisiului Politic al partidului, iar ulterior vor veni cu o decizie.


Pub