Reprezentanți ai 16 companii americane se află în Republica Moldova

PE SCURT

Reprezentanți ai 16 companii americane se află într-o vizită în Republica Moldova.  Din delegația americană fac parte oameni de afaceri din domeniul energiei, agrobusiness-ului, tehnologiei informației, construcțiilor și altor domenii.

Toate aceste companii activează în Europa de Sud-Est. Aceasta este cea mai mare delegație a companiilor americane care vizitează Moldova în ultimii 10 ani.

PE LUNG

Potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA la Chișinău, companiile sunt interesate în oportunități de a investi și de a încheia acorduri de afaceri în Moldova.

Delegația va participa la un forum de afaceri, care va avea loc la Radisson Blu Hotel Convention Center, pe data de 11 aprilie, începând cu ora 9:00.

Ambasadorul SUA Dereck J. Hogan, ministrul Economiei Chiril Gaburici și alți oficiali se vor adresa participanților și vor discuta despre legăturile de afacerile dintre SUA și Moldova.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.