A urcat la volan, deși nu are permis
Social 11 aprilie 2019, 16:00 | 2582

Două adolescente de 17 ani din satul Gâsca, raionul Căușeni, au ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea una dintre ele s-a izbit de un copac. Mai multe informații aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit unui comunicat de presă al așa-numitului minister de interne de la Tiraspol, care examinează cazul produs într-o localitate ce nu se află sub jurisdicția Chișinăului, accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri. Una dintre cele două adolescente a urcat la volanul unei mașini marca VAZ, deși nu are permis de conducere. La un moment dat, șoferița de ocazie a pierdut controlul volanului, automobilul a derapat de pe șosea și a ajuns într-un copac. Miliția locală și ambulanța au fost chemate de către un taximetrist, care trecea prin preajmă. Ambele fete au suferit traumatisme și au fost internate în spitalul din Bender.

Iar un BMW a fost cuprins de flăcări noaptea trecută pe strada Zelinski din sectorul Botanica al capitalei. Pompierii au intervenit cu o autospecială. Potrivit lor, a ars secțiunea motorului. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. Deocamdată nu se știe din ce cauză a izbucnit focul.

În același timp, pe parbrizele mai multor mașini din raionul Florești au fost descoperite bilețele pe care scria: „Banii sau mașina incendiată”. Mai exact, autorii acestora le cer proprietarilor două mii de lei și îi amenință că, în caz contrar, automobilele lor vor fi incendiate. Prima care a anunțat poliția a fost o femeie, care a declarat că, ieri dimineață, a găsit pe parbrizul mașinii sale un bilet în care era scris că are la dispoziție trei zile ca să expedieze suma respectivă la un număr de telefon. Mai apoi, polițiștii din Florești au înregistrat alte două plângeri similare. A fost pornită o cauză penală pentru șantaj, iar cel sau cei care au făcut acest gest sunt căutați de anchetatori.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie