15:26:36 28.03.2024
Stiri

Replici ACIDE între un DEPUTAT și un jurnalist: „Am fost colindată cu injurii cum numai o minte bolnavă o poate face, un bărbat căzut în cap din covată la naștere”

Știri 11.04.2019 11:39 Vizualizări2189 Autor: Ziarul National
Replici ACIDE între un DEPUTAT și un jurnalist: „Am fost colindată cu injurii cum numai o minte bolnavă o poate face, un bărbat căzut în cap din covată la naștere” facebook


Deputata Maria Ciobanu a intrat într-un duel verbal cu un jurnalist de la Chișinău, după ce acesta i-a dat o replică lui Vasile Șoimaru, nemulțumit că ziaristul a scris despre academicianul Valeriu Matei, la 60 de ani de la naștere.

„Răutatea și invidia le paralizează gândirea unor indivizi. Eu nu sunt avocatul nimănui, dar cred că este o crimă atunci când îți este ponegrit un prieten (Vasile Șoimaru n.r.), un om dintr-o bucată, și tu preferi să taci. Am căutat ieri să-l fac pe un măscărici să înțeleagă că nu este bine să repete papagalicește aberațiile prietenului său care se crede cu adevărat „miruit” de Domnul pe creștet și nu mai acceptă pe nimeni și nimic pe lumea aceasta decât propria imagine, pe care nu mai obosește să o lustruiască. Mi-am aprins paie-n cap! Am fost etichetată cu cele mai deșănțate epitete, calomniată și colindată cu injurii, cum numai o minte bolnavă o poate face, un bărbat căzut în cap din covată la naștere”, a scris deputata Ciobanu pe Facebook.

De partea cealaltă, jurnalistul Nicolae Roibu susține că dânsul ar fi fost mai întâi calomniat.

„Astăzi am fost atacat de către o deputată, care a ciugulit grăunțe din buzunarele mai multor partide - Maria Ciobanu, acum din blocul „Acum”. M-a atacat pentru faptul că i-am dat o replică unui oarecare Vasile Șoimaru, care m-a învinuit că am scris despre academicianul Matei, la 60 de ani de la naștere și despre Ziua Internațională a Romilor, ofensând, de fapt, această minoritate etnică! Și atunci, mi-am dat seama care e nivelul deputaților nou aleși, care, chipurile, sunt împotriva oricărei cenzuri! Dacă tăcea, rămânea „deșteaptă” pentru familie, dar așa a devenit genială pentru tot „Facebook” – ul”, scrie Roibu.

Jurnalistul s-a referit și la fratele liderului PPDA, Vasile Năstase, care l-ar fi bătut atunci când activa la revista „Glasul Națiunii”. „Eu pe Vasile Năstase n-o să-l iert niciodată pentru faptul că m-a maltratat fizic, fără nicio vină, în sediul revistei Glasul Națiunii, primul ziar cu grafie latină, el fiind deputat în primul Parlament, plimbându-se cu măndrele, dar eu muncit ca un rob! Doamnă Maria Ciobanu, nu-ți doresc să treci niciodată prin ceea ce am trecut la „Glasul Națiunii”, din cauza lui Vasile Năstase! Pe Andrei îl cunosc de mic copil! Dacă vin hoții dvs. și mă vor ucide, veți răspunde și dvs.”, a mai adăugat acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md