Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru un sfârșit de săptămână frumos

evenimente1-920×613-920×613

E sfârșit de săptămână și e timpul să te relaxezi pe măsură. Cinematograf, teatru, concerte sau dansuri la maxim, contează să te simți bine alături de familie sau prieteni. Între timp, echipa #diez a ales 5 evenimente pentru o seară de vineri de neuitat.

#Spectacolul „Casa Mare”

casa mare

Pentru toți iubitorii de teatru legendara „Casa Mare” revine pe scena Naționalului de la Chișinău în regia lui Alexandru Cozub. Casa Mare simbolizează colţişorul sufletului unde omul își păstrează ce are mai curat şi mai nobil. Cu o încărcătură profund poetică, capodopera a lui Ion Druță are și o linie bogată de subiect, Casa Mare fiind deopotrivă simbol al fericirii şi al deznădejdii. Mai multe detalii AICI.

#Degustare vinuri Basavin

vinuri degustare

Alcomarket va desfăşura cea de-al doilea eveniment de tip degustare, din luna aprilie. Aşa că, dacă aveţi peste 18 ani şi sunteţi amator de vinuri bune, mergeți pentru a degusta gratuit câteva vinuri de la Basavin. Mai multe detalii AICI.

#Iosif și amanta sa

iosif

Încă un spectacol pentru cei care vor să se delecteze cu teatru în seara de vineri. Potrivit textului biblic, relația lui Iosif cu soția lui Potifar se încheie odată cu trimiterea lui Iosif la închisoare. După eliberare, el devine mare demnitar la curtea faraonului, dar nicăieri nu se pomenește nimic de femeia care l-a nenorocit. Este aproape imposibil ca cei doi să nu-se fi întâlnit. În piesă se fac tentative imaginare a unor «legături primejdioase». Mai multe detalii găsiți AICI.

#Barbar Grand (RE)Opening

barbar

Orice local are o istorie și păstrează toate petrecerile organizat, toate zâmbetele și mai mult toate diminețile când ai promis că n-o mai faci lată ca data trecută, însă vine și timpul schimbărilor, așa că BarBar anunță o transformare în…afli AICI.

#Friday Blow Your Mind wit Big Bro

big bro

Dacă nu ați auzit de Big Bro atunci cu siguranță ați auzit de Dj #thelight, pentru că ei fac împreună o adevărată nebunie, în sensul de distracție. De data asta este doar Big Bro și asta înseamnă party. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente