Noua Mazda3 se prezintă în weekend la Chişinău! Vino să vezi cât e de atrăgătoare

Mazda Moldova organizează o nouă Zi a Uşilor Deschise. Sâmbătă, 13 aprilie, între orele 9:00-15:00, eşti invitat de către dealerul oficial Mazda în ţara noastră pentru a sărbători premiera locală a noii Mazda3.

Vino în showroom-ul Mazda de pe str. Calea Ieşilor 10 ca să admiri această maşină şi să petreci timpul alături de persoane interesate de inovațiile din lumea auto!

Noua Mazda3 este modelul care prezintă direcția companiei, atât în ceea ce privește designul, cât și cele mai noi tehnologii. Compacta oferă încă de la echiparea de bază un pachet extins de dotări, echivalent unui nivel superior al generației anterioare. Totodată, modelul introduce și un sistem inedit de echipare pentru un vehicul Mazda, odată cu pachetele de opțiuni suplimentare.

Primele unități sunt pe cale să ajungă în ţară, iar până la finalul lunii noua Mazda3 va putea fi testată de orice doritor.

Noua Mazda3 continuă să consolideze poziționarea premium Mazda, iar acest lucru se traduce printr-o echipare standard foarte bogată în materie de confort, tehnologii de siguranță și design.

Una dintre cele mai importante noutăți tehnologice este sistemul Mild-Hybrid care captează energia rezultată din frânare, o stochează într-o baterie și apoi alimentează diferiți consumatori în momentul accelerării. Totodată, sistemul alimentează un motor electric care asistă motorul automobilului la plecarea de pe loc, un moment în care mașina beneficiază cel mai mult de acesta.

Skyactiv-X, motorul revoluționar cu aprindere prin compresie și control cu scânteie, care folosește îmbină avantajele motorului pe benzină și ale unuia pe diesel, va fi de asemenea disponibil în echiparea noii Mazda3 care va fi comercializată în ţara noastră.

Toate detaliile despre noua Mazda3: (video) Premieră europeană: Noua generaţie Mazda3 – tot ce trebuie să ştii despre maşină

Mai multe detalii vor fi oferite pe parcurs, însă dacă vrei să le afli cât mai curând, vino cu prietenii sâmbătă la showroom-ul Mazda pentru a-ţi satisface pofta de cunoştinţe. De menţionat că deocamdată va fi prezentat modelul în caroserie hatchback, sedanul urmând să ajungă peste câteva săptămâni.

Până la prezentarea locală a noii Mazda3, poţi urmări primul nostru contact cu modelul:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/